Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

e-Pipe technieken

lek_koper_buis

Volledige leidingenrenovatie

Hebt u last van last van lekken, geurhinder, te weinig druk of troebel water? Dan is het tijd om uw leidingen te vernieuwen. Wilt u niet uw hele woning openbreken? Kies dan voor e-Pipe, een techniek die uw aanvoer-, afvoer- of verwarmingsleidingen van binnenuit reinigt en herstelt. Een perfect alternatief voor de gewone kap- en verbouwingswerken.

Tijdens een gratis diagnose stelt onze projectmanager vast wat de problemen zijn en hoe we ze kunnen verhelpen. Is uw volledige leidingennetwerk in slechte staat? Met een integrale e-Pipebehandeling vernieuwen we uw hele leidingennet op enkele dagen tijd, zonder schade, breekwerk of lawaai.

Bekijk hier hoe e-Pipe werkt.

lek_koper_buis_klamp

Plaatselijk lekken herstellen

Een snelle, duurzame en goedkope oplossing om binnen- of buitenshuis lekken te herstellen aan uw aanvoer-, afvoer- of verwarmingsleidingen. Zonder breekwerk. Handiger en comfortabeler dan nieuwe leidingen te leggen. 

De lokale behandeling is perfect voor de herstelling van plaatselijke lekken in muren, vloeren, terrassen of opritten, zonder dat u uw hele woning of tuin moet openbreken.

Met deze techniek behandelen we zeer nauwkeurig de plaats van het lek: gericht, zonder breekwerk en dus kostenbesparend. Zeer efficiënt voor schadebehandeling in verzekeringsdossiers.

Vraag meteen een gratis offerte voor uw herstelling.