Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Hoe raakt een aanvoerleiding verstopt en wat doet u eraan?

Door uw aanvoerleidingen stroomt water dat rechtstreeks van de watermaatschappij komt. Er zit geen vuil in en dus zou een aanvoerleiding niet verstopt mogen raken. En toch gaat het soms mis. Hier leest u hoe dat komt en wat u eraan kan doen.

Aanvoerleiding verstopt – hoe kan dat?

Ook een aanvoerleiding kan verstopt zijn, al komt het minder voor dan verstopte afvoerleidingen. U merkt de verstopping op door lage waterdruk. In de leiding heeft zich waarschijnlijk kalk of roest opgehoopt waardoor het water niet meer goed kan doorstromen.

Probleem met de verwarmingsleidingen?

Vermoedt u een probleem met de verwarmingsleidingen omdat uw radiatoren niet meer warm worden? Probeer dan eerst de radiatoren te ontluchten. Als u dat klusje jaarlijks herhaalt, zouden uw radiatoren optimaal moeten werken. Doen ze dat niet? Dan is er wellicht meer aan de hand.

Oplossing voor verstopte aanvoerleidingen

Aanvoer- en verwarmingsleidingen zijn meestal moeilijk toegankelijk. Gelukkig is dat geen probleem voor e-Pipe: zonder breekwerk maken we uw aanvoerleidingen beter dan nieuw.