Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Lek onder de vloer? e-Pipe herstelt zonder breekwerk

Opbollende vloerbekleding, een muffe geur in huis of zichtbare vocht- of schimmelplekken op de vloer: wat is er aan de hand? Nee, u zit niet met een klopgeest. De kans is groot dat er een lek zit in een leiding onder de vloer.

Mogelijke oorzaken

Vochtschade op de vloer kan verschillende oorzaken hebben. Is er slechte ventilatie in uw (kruip)kelder? Dan kruipt het vocht naar boven langs openingen en kieren. Of is er sprake van een lek? Één ding staat vast: vochtplekken kan u best zo snel mogelijk behandelen. Zelfs een klein lek kan op lange termijn veel schade aan uw vloerbedekking veroorzaken.

Lek onder de vloer

Een vochtplek op uw vloer betekent niet noodzakelijk dat er op die plaats een lek zit. Een professional is het best geplaatst om de oorzaak van het vochtprobleem te bepalen.

Is er een lek? Dan vindt het team van e-Pipe het lek voor u. Met hoogtechnologische apparatuur zoals camera-inspectie of ultrasone detectie controleren we de toestand van uw leidingsstelsel, en bepalen we de exacte locatie van het lek.

Bevindt het lek zich dan toch onder uw vloer? Geen paniek. Bij een e-Pipebehandeling blijven de leidingen gewoon in de vloer. De leidingrenovatie gebeurt zonder breekwerk, waardoor er geen bijkomende renovatiewerken nodig zijn. Zo bespaart u tijd en geld.

Lees hier hoe wij te werk gaan, of neem contact op met ons.