Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Renovaties met e-Pipe: zonder breekwerk, zonder hinder

Slijtage aan uw waterleiding? Kalkaanslag of lekken? Dan is het wellicht tijd om uw waterleiding te renoveren.Uw waterleiding laten renoveren is vaak een tijdrovende klus die veel kap- en breekwerk met zich meebrengt. Liever geen schade aan uw woning? e-Pipe vernieuwt uw leidingen terwijl ze in de muur blijven.

In een aantal dagen zijn uw leidingen beter dan nieuw, en dit zonder breekwerk. Muren, plafonds en vloeren blijven onbeschadigd zodat u achteraf geen renovatie of schilderwerk moet doen.

Volledige renovatie of plaatselijke behandeling?

Met hoogtechnologische apparatuur en camera-inspectieanalyseert ons team de toestand van uw leidingen. Is uw volledige leidingstelsel in slechte staat? Of gaat het slechts om een gedeelte van uw leidingen? Op basis van deze analyse krijgt u advies op maat.

Zo werkt het

Een e-Pipe-behandeling ingepland? Dan krijgen uw leidingen eerst een grondige schoonmaakbeurt. Met een compressor blazen we hete lucht en zand door het leidingstelsel om verstoppingen en ophopingen weg te krijgen.

Vervolgens brengen we een beschermende coating aan op uw leidingen. Deze coating van epoxyhars dicht alle scheuren en barsten in uw leidingsstelsel. Bovendien is deze coating zo glad dat vuil en corrosie geen kans meer maken om zich vast te hechten aan uw leidingen. Zo zijn uw leidingen ook in de toekomst beschermd tegen slijtage.

Tot 25 jaar garantie

Bij e-Pipe zijn we zo zeker van onze technologie dat we u tot 25 jaar garantie bieden. Op die manier bent u er zeker van dat uw leidingen nog lang in topconditie blijven.

Vragen over onze werkwijze? Een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op!