Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Waterleiding vervangen: e-Pipe doet het zonder breekwerk

Hoe ouder uw waterleiding, hoe meer ze te kampen krijgt met slijtage. Komt er bruin water uit uw kraan? Heeft u last van hardnekkige vieze geurtjes? Of hebt u een woning gekocht die al lang niet meer gerenoveerd is? Waarschijnlijk is uw complete waterleiding dan aan vervanging toe. Vermijdt u liever graaf- of breekwerk? Kies dan voor e-Pipe.

De e-Pipe-methode: renoveren zonder breken

e-Pipe vervangt uw waterleiding niet, maar renoveert ze van binnenuit. Alle aan- en afvoerleidingen worden eerst grondig gereinigd. Nadien bekleden we de binnenkant met epoxyhars. Met die coating zijn alle barsten en scheuren gedicht en lopen uw leidingen geen risico op corrosie. Het beste bewijs van onze kwaliteit: e-Pipe geeft maar liefst 25 jaar garantie.

Cv-leiding vervangen

Neemt u tijdens uw renovatie meteen de cv-leiding onder handen? Ook dan kan u rekenen op e-Pipe. Houd er wel rekening mee dat het vervangen van de cv-leiding niet kan zonder breken.

Sta tijdens uw renovatie dus even stil bij de sanitaire leidingen. Geef ze een duurzame bescherming, uw leven lang. Nog vragen? We beantwoorden ze graag.