Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Lekker water maakt het verschil: beter koken, eten en drinken

Staat u er weleens bij stil hoeveel u dagelijks doet met water? Van uw eerste kopje koffie tot de pastaschotel die u ’s avonds op tafel tovert: alles smaakt beter met goed kraantjeswater.

Zacht of hard?

‘Zacht’ water bevat minder kalk en smaakt daardoor ook beter. Of het water bij u thuis zacht of hard is, hangt af van waar u woont. Merkt u dat de waterkoker of uw kookpotten snel een kalklaagje krijgen? Dan is het kraantjeswater bij u waarschijnlijk hard. Met een waterontharder lost u dat probleem voorgoed op.

Lekker water uit schone leidingen

Een raar kleurtje, smaakje of geurtje aan het kraantjeswater? Dat kan liggen aan vervuilde of verroeste leidingen, vooral bij oudere installaties. Geen nood: een e-Pipe-behandeling reinigt de leiding van binnenuit én voorkomt problemen in de toekomst. Daar drinken we graag een kopje thee op!