Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Leidingen herstellen zonder breekwerk: geen magie … gewoon e-Pipe!

Stof, brokstukken en overal vuile voeten. Dat is waarschijnlijk wat u voor u ziet wanneer u denkt aan de renovatie van uw leidingen. Geen wonder dat u er vreselijk tegenop ziet. e-Pipe doet het anders: zonder breekwerk, in alle comfort.

Leidingen herstellen zonder breekwerk

De werkwijze van e-Pipe is uniek in Vlaanderen en herstelt de leidingen van binnenuit. Na een grondige reinigingsbeurt krijgen de leidingen een laagje beschermende epoxy-hars aan de binnenkant. Die dicht alle lekken en beschermt uw leidingen tegen vuilresten, roest en slijtage.

Wanneer leidingen herstellen?

Hoe weet u wanneer het tijd is om uw leidingen grondig aan te pakken?