Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Water besparen met design: 3x mooi én zuinig in de badkamer

Dat water besparen een goed idee is, hoeven we u niet meer te vertellen. Maar soms geniet u zo van uw douche dat u de tijd vergeet. Of zijn uw gedachten elders en vergeet u de kraan dicht te draaien tijdens het tandenpoetsen. Deze gadgets helpen u water te besparen. En ze zijn ook nog eens pareltjes van design.

De mooiste waterstraal

De ‘Swirl Faucet’ is een ontwerp van Londense designstudent Simin Qiu. Uit de kraan komt een waterstraal die eruitziet als een prachtig, vallend waternet. Magnifiek om naar te kijken, maar wat meer is: de technologie gebruikt ook nog eens vijftien procent minder water dan een gewone kraan.

160615_EPI_swirl faucet

iSave-kraan telt elke druppel

U weet natuurlijk wel dat u de kraan beter dichtdraait terwijl u uw tanden poetst. Maar weet u ook hoeveel water er wegstroomt als u dat níét doet? De iSave-kraan vertelt u precies hoeveel water u verbruikt. Een slim geheugensteuntje voor goede gewoontes.

160615_EPI_iSave

Genoeg gedouchet!

Zelfs wanneer u eigenlijk weet dat het tijd is om onder de douche uit te komen, is het verleidelijk om nog even te blijven staan. De douchevloer Eco-Drop maakt dat bijna onmogelijk. Duurt uw douche te lang? Dan krijgt de vloer een steeds groter reliëf, tot u er niet meer op kunt blijven staan. Mooi, maar oncomfortabel!

160615_EPI_eco drop