Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Klant aan het woord: “Creatieve oplossing voor vervelend probleem”

Bij mevrouw Tjoens uit Wevelgem ontdekte een aannemer een groot lek toen hij werken kwam uitvoeren. Het hele leidingstelsel bleek verouderd. Met e-Pipe vond ze een vlotte oplossing.

Snel ter plaatse, snel opgelost

“Mijn zoon kwam via het internet bij e-Pipe terecht”, vertelt mevrouw Tjoens. “Ze bezorgden mij vlot een offerte en konden zich heel snel vrijmaken om het lek te komen herstellen. Jammer genoeg bleek dat de leidingen te versleten waren voor een e-Pipe-behandeling. Het team heeft dus nieuwe leidingen moeten leggen. Dat ging heel vlot, en de technici communiceerden goed over wat ze precies gingen doen.”

Nieuwe leidingen

“Om niet mijn hele huis te moeten openbreken, heeft het e-Pipe-team besloten om nieuwe leidingen langs mijn plafond te leggen. Een creatieve oplossing voor een vervelend probleem. Na vier dagen werken waren ze klaar. Ik was onder de indruk van het professionele werk van het hele team. Behulpzame, eerlijke mensen. Bedankt, e-Pipe!”