Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

“Geen stof, lawaai of vuiligheid. En het werkt echt!”

De familie De Ruyter in Wondelgem wilde de waterdruk in huis verbeteren, maar zonder daarbij wekenlang in het stof en het lawaai te zitten. e-Pipe renoveerde hun leidingstelsel op enkele dagen tijd.

Lage waterdruk

Paul De Ruyter: “We zaten al een tijdje met een heel lage waterdruk. Op de duur kwam er nog maar een slap straaltje uit de douche en zelfs een emmer laten vollopen duurde een eeuwigheid. Prettig is anders. Ons huis is 35 jaar oud, dan kan je wel wat problemen beginnen verwachten. Maar om nu alle vloeren te gaan openbreken … Daar zagen we vreselijk tegen op.”

Leidingen weer als nieuw

“Mijn vrouw vond e-Pipe op internet. De e-Pipemethode werkt van binnenuit, dus zonder breekwerk. Dat was voor ons een groot voordeel. Het e-Pipe-team heeft de leidingen gezandstraald, laten drogen en dan met epoxy behandeld. Op 2,5 dag was de klus geklaard. Zonder stof, lawaai, of vuiligheid. En het werkt! De waterdruk is weer zoals het hoort, alsof er nooit een probleem geweest is.”