Wij zijn aanwezig op de bouwbeurs in Roeselare! U kan ons vinden op stand 800-801

Zo bestrijdt u roest in de waterleiding

Dat er corrosie of roest in de waterleiding zit, merkt u wanneer er roodbruin of blauwgroen water uit de kraan stroomt. Het is een teken dat de leiding aan de binnenkant aan het verslijten is.

Roest: voorbode van grotere problemen

Erg smakelijk ziet het er niet uit, dat roestwater. Maar het is ook een voorbode van grotere problemen. Wanneer uw leidingen helemaal doorroesten, leidt dat tot lekken. Het roest kan ook uw wasmachine, vaatwasser en andere toestellen aantasten. Snel ingrijpen is dus de boodschap.

Wat te doen bij roest in de waterleiding

Roest wijst erop dat uw leidingen verouderd zijn. Een boodschap die u wellicht liever niet krijgt. Gelukkig betekent dit niet dat u het hele leidingnet moet laten vervangen. Een e-Pipebehandeling verwijdert het roest en ander vuil en bedekt daarna de binnenkant van de leidingen met een laagje epoxy. Een veilige, duurzame oplossing zonder breekwerk.

Meer te weten komen over de e-Pipemethode? Lees hier verder of stel ons uw vraag.